Onderliggende pagina's
  • Release beleid PostNL Magento
Spring naar het einde van metadata
Ga nar het begin van metadata

TIG voegt nieuwe functies toe aan de PostNL extensie en lost bugs op.  Al deze wijzigingen zetten wij op onze privé Github.  Op het moment dat PostNL aangeeft dat er genoeg nieuwe functies zijn of kritische bugs zijn opgelost, dan gaat zowel PostNL als wij de extensie met aanpassingen testen. 

Als het testen geen fouten oplevert gaan wij het release beleid in gang zetten. Wij spreken een dag af met PostNL, die dag zetten wij de extensie om van onze privé Github naar de publieke Github. Terwijl de extensie op de publieke Github wordt gezet, updaten wij de confluence pagina van de PostNL release notes. Hier geven wij aan wat er nieuw en/of verbeterd is aan de nieuwe versie van de PostNL extensie. 

Zodra alles online staat zullen wij ook altijd een tweet eruit sturen om iedereen te laten weten wij een nieuwe PostNL versie hebben.


Er is wel een uitzondering op het bovenstaande beleid. Als er een nieuwe Magento versie uitkomt dan zullen wij de PostNL extensie direct op de nieuwe Magento versie testen. Als wij geen problemen tegen komen zullen wij direct een nieuwe release doen die de nieuwe Magento versie ondersteund. Deze releases doet TIG zelf deze hoeven niet via PostNL te lopen.


Op de hoogte blijven?

U kunt zich als watcher aanmelden op deze pagina zodat u updates ontvangt bij wijzigingen.

Installatiehulp nodig bij de PostNL extensie? Stuur dan eerst een e-mail naar citservicedesk@postnl.nl of bel met PostNL op telefoonnummer 088-2255652. TIG kan u helpen zodra wij uw casenummer hebben van PostNL.

Heeft u feedback? Wij horen het graag op 020-2181001 of per e-mail op servicedesk@tig.nl.

  • Geen labels